Protest tegen de censuur bij het CPB       Teksten over de crisis 2007+


Date: Thu, 23 May 2013
To: Marianne  Thieme @ tweedekamer.nl, [Karin Soeters] info @ ngpf.nl
From: Thomas Cool / Thomas Colignatus
Subject: Voorstel tot een parlementaire enquete naar censuur bij het Centraal Planbureau

Geachte mr. Thieme en drs. Soeters, 

Ik ben op zoek naar een econoom in de PvdD die onderstaand zou begrijpen. Dat zou drs. Niko Koffeman kunnen zijn, maar hij heeft geen direct email adres. Bovendien aarzel ik gezien diens adviezen voor de SP, maar het kan ook zijn dat zijn adviezen in de wind zijn geslagen:

http://thomascool.eu/Papers/Drgtpe/Crisis-2007plus/2013-04-19-BoeienBindenBenutten.html

Ik ben econometrist en werkte in 1982-1991 als wetenschappelijk medewerker bij het Centraal Planbureau. Mijn analyse over de werkloosheid werd door censuur getroffen en ik werd met onwaarheden ontslagen. De huidige economische crisis bevestigt de juistheid van mijn analyse, maar dit wordt door de huidige directie genegeerd.

Hieronder kopieer ik een email dat ik zond aan Martijn van Dam (PvdA) omdat ik in 1974-1991 ook lid was van de PvdA. De informatie is ook voor u bedoeld, maar u kunt deze informatie wellicht beter plaatsen in de context van het falen van de PvdA en mijn verzoek aan hen om op hun schreden terug te komen.

Ik zou het waarderen wanneer u belangstelling zou hebben voor mijn analyse en protest tegen de censuur van de wetenschap, en wellicht kan een nader gesprek veel voor u ophelderen. Mijn voorstel zou zijn een afspraak te maken.

Met vriendelijke groet,

Thomas Cool / Thomas 
Econometrist (Groningen 1982) en leraar wiskunde (Leiden 2008)
Scheveningen

Bijlage: Brief aan Martijn van Dam cs.